icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Avantajele unui website customizat

line graphic
triangle graphic
Avantajele unui website customizat

Avantajele unui website customizat sunt infinite, avand posibilitatea adaptarii website-ului dupa afacerea dumneavoastra.

Un website custom este creat de la 0 conform ideilor si conceptelor clientului, pornind de la culori pana la aplicatiile pe care acesta doreste sa le regasesca pe website.

O mare diferenta intre un website customizat, fata de celelalte este faptul ca acesta nu e construit pe o platforma anume, deoarece in general platformele sunt limitate la bloguri, site-uri de prezentare, forumuri, pe cand un website custom are in spate propriul sau sistem de management al continutului. Site-urile custom sunt cerute atat de companii care doresc un sistem propriu de management, avand o baza de date mare careia i se adauga zilnic informatii si necesita o intretinere constanta, cat si de firme mici, care doresc autenticitate si vor sa fie remarcate cu usurinta, dar si de clienti care doresc o pagina personala distincta.

Principalele avantaje ale unui website custom:

  • Design unic
  • Creat dupa nevoile clientului
  • Optimizare pentru motoarele de cautare
  • Incarcare rapida a paginilor din interiorul website-ului
  • Usurinta in navigare
  • Stabilitate

Fiind solicitate in cea mai mare parte de companii care primesc informatii din abundenta, institutii de stat, firme de curierat, de consultanta online sau de companii ce au mai multe domenii de activitate, website-ul custom, pe langa avantajul unui web design unic, si structura sa este unica, adaptata pentru fiecare in parte, avand nevoie de programatori priceputi pentru a implementa diverse aplicatii website-ului.

In astfel de proiecte, agentia VeryCreative colaboreaza cu clientul de la inceput pana la finalizare, raportandu-i zilnic starea in care se afla website-ul. Datorita expertilor in programare PHP, CSS, Javascript, HTML, si design web de la agentia VeryCreative, vom onora cu placere orice solicitare de website la comanda.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne
× Cum va putem ajuta?