icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Beneficiaza de un website de prezentare personalizat

line graphic
triangle graphic
Beneficiaza de un website de prezentare personalizat

Pachetul “Website de Prezentare” contine:

1. Web Design Personalizat

Veti beneficia de un website de prezentare unic care sa va reprezinte afacerea. Nu folosim template-uri sau machete deja existente decat daca dumneavoastra ne-o cereti.

2. Creare Website Prezentare cu interfata de administrare si modul CMS(content management system)

Veti avea posibilitatea de a face update din interfata de administrare, puteti adauga/modifica/edita/actualiza imagini, continut, produse, orice informatie de pe site. Site-ul va cuprinde si o pagina de contact a companiei dumneavoastra, pagina care va beneficia de un formular prin care clientul va putea lua legatura cu administratorul siteului, iar acesta va fi instiintat prin email. Pentru o vizualizare detaliata a portofoliului nostru creat in decursul celor peste 8 ani de activitate, va invitam sa vizitati portofoliul nostru.

3. Realizare Design Logo

Logo-ul sta de obicei in centrul unui program de Identitate Vizuala si are ca principal rol recunoasterea organizatiei sau a marcii. Elementele de logo design utilizate – font, culoare, simbol– reprezinta expresia grafica a identitatii. Va vom propune 3 variante distincte in conformitate cu indicatiile transmise in chestionarul Design Logo, din care dvs. trebuie sa il alegeti pe cel mai reprezentativ

4. Design Grafic

Vom realiza un design profesionist, atragator si prietenos in concordanta cu identitatea logo-ului dvs. Toate paginile website-ului vor fi personalizate. Nu folosim template-uri!!!Daca aveti nevoie de anumite imagini reprezentative, oferta include si crearea acestor imagini.

5. Optimizare SEO de baza

Optimizarea SEO de baza presupune optimizarea imaginilor pentru o buna viteza de incarcare, setarea corecta a meta tag-urilor(titlu, descriere, cuvinte cheie), un meniu bine structurat, formatarea paginii in functie de cuvintele cheie vizate si o structura interna a link-urilor care sa fie pe placul motoarelor de cautare.

6. Gazduire Gratis timp de 1 an

Gazduirea domeniului www.domeniu.ro GRATUIT pe serverele VeryCreative pentru primul an, incepand cu al doilea an va va costa 49 EURO/an+TVA. In plus veti primi GRATUIT doua adrese de email de forma [email protected], cu posibilitatea de accesare prin webmail sau POP3.

7. Integrare Live support (Gratis)

Integrarea unei aplicatii Live Support va ajuta sa discutati in timp real cu partenerii, clientii sau vizitatorii website-ului dumneavoastra.

8. Integrare modul statistici – Google Analytics (Gratis)

Acest modul va permite monitorizarea traficului/vizitatorilor website-ului dumneavoastra. Veti afla astfel cati dintre ei au venit de pe urma cautarilor din motoarele de cautare sau cati dintre ei au venit de pe website-uri partenere.

9. Garantie 90 de zile pentru orice problema de functionare aparuta dupa finalizarea website-ului

*Termen estimativ realizare website prezentare: 10-15 zile lucratoare.

**Decontarea acestui proiect se va face astfel: la semnarea contractului de servicii se achita un avans de 50%, urmand ca diferenta ramasa sa se achite in baza unor etape stabilite de parti sau la predarea proiectului.

Cere o oferta!

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne