icon phone +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Cantitate sau Calitate? ..in Web design (continuare)

line graphic
triangle graphic
Cantitate sau Calitate? ..in Web design (continuare)

Cum in articolul anterior am vorbit despre Calitatea in Web design, acum voi vorbi despre Cantitate.

Cantitatea se refera la viteza fluxului de lucru si abilitatea de a termina cat mai multe proiecte, proiecte de web design in cazul nostru. Bineinteles, munca facuta pe fuga va avea o calitate slaba, mai ales atunci cand nu exista o buna planificare pentru fiecare proiect in parte. Daca esti un designer care isi petrece ceva timp analizand proiectele inainte de a le incepe, cu cu siguranta nu intri in categoria web designerilor ce prefera cantitatea.

Ca si in articolul despre calitatea unui webdesign si la cantitate avem anumiti factori care ne aduc beneficii si anumiti factori care ne dauneaza.  Sa incepem cu cei ce ne avantajeaza:

  • Ne ia mai putin timp si si de asemenea implica un cost mai mic iar clientul ar putea fi mai multumit.
  • Salvam timp pentru a-l investi in alte proiecte.
  • Multi clienti doresc sa li se realizeze site-uri rapid, intr-o zi-doua – astfel am putea acapara acei clienti.
  • Ar fi o procedura adecvata pe timp de criza, deoarece si noi facem proiectul pe bani mai putini, avand cheltuieli mai putine, dar si clientul este multumit fiindca a platit mai putin.

Desi factorii Pro cantitatii ar putea incuraja multi web designeri si multi clienti, sunt si multi factori negativi, cum ar fi:

  • Munca pe fuga afecteaza calitatea proiectului
  • Unui proiect facut in graba nu i se aloca prea mult timp pentru ingeniozitate iar rezultatul final ar putea fi total lipsit de creativitate.
  • Un proiect de webdesign facut in graba poate fi lansat cu erori ce nu au fost sesizate in procesul de creare, implicand noi actiuni de redesign sau programare – care in cele din urma iar ne va costa timp pretios.
  • Daca e facut pe fuga s-ar putea sa nu ai posibilitatea sa-l intelegi pe deplin, astfel, rezultatul final s-ar putea sa nu serveasca scopului clientului.

Acestea fiind spuse, fiecare persoana actioneaza cum crede de cuviinta, insa noi, ca agentie de web design ne bazam mai mult pe Calitate, mergand pe principiul: Incet, dar sigur.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne