icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Crearea unui website ce denota incredere

line graphic
triangle graphic
Crearea unui website ce denota incredere

Realizarea unui website care sa inspire incredere vizitatorului ar trebui sa fie o prioritate. Pentru companiile ce isi creeaza un website pentru a-si vinde produsele sau serviciile, captarea atentiei si increderii vizitatorului este esentiala pentru a beneficia de investitia lor. Asadar, trebuie sa tinem cont de:

Prima impresie. Cand vizitatorul intra pe site, primul lucru ce il vede si care are o influenta directa asupra sa, este aspectul site-ului, web design-ul, urmat usor de continutul de pe prima pagina, insa nu tot continutul, ci textele mai mari. Asigura-te ca ai un web design aspectuos si unicat care sa-ti reprezinte compania si mediul in care activeaza.

Creare site – pentru un website al unei companii ce ofera servicii de design interior, este esential sa detina pe website si o pagina „Despre Noi”, asta deoarece clientul ce urmeaza sa-si amenajeze casa, va investi o suma considerabila de bani si nu o vor atribui unor necunoscuti. Vizitatorii au nevoie de informatii despre respectiva firma, de cat timp actioneaza in domeniu, un portofoliu de lucrari, cat de numeroasa este echipa, etc. Membrii de baza ai afacerii trebuiesc mentionati, experienta companiei trebuie descrisa intr-o lumina pozitiva, etc. Ideea este sa explicam scopul site-ului si al afacerii intr-o maniera care sa raspunda intrebarilor potentialului client.

Pagina de Contact joaca de asemenea un rol esential, dand valoare site-ului si ajutand vizitatorii sa te contacteze. Acum, depinde de forma afacerii, de tipul site-ului, poti avea fie o pagina de contact cu adresa de mail, numar de telefon si adresa sediului, fie poti avea doar un formular de contact. Pagina de contact a unui website trebuie sa fie la vedere incat vizitatorii sa o poata gasi cu usurinta. O firma profesionala de web design intelege importanta acestei pagini si nu o va ignora.

Navigabilitatea este de asemenea importanta. Un website cu un web design simplist, profesional, pe care gasesti informatii cu usurinta va multumi vizitatorul, facandu-l sa actioneze mai rapid. O buna uzabilitate a site-ului ii va da vizitatorului optiunea de a alege. Pe de alta parte, daca va gasi cu greutate informatia ce o cauta, exista multe sanse ca acesta sa paraseasca site-ul.

Securitatea joaca un rol major deoarece daca clientul alege sa cumpere un produs de pe site-ul tau, acesta are nevoie de garantia ca datele sale nu vor fi facute publice. Doreste siguranta ca adresa lui de e-mail nu se va face cunoscuta si cu atat mai mult numarul cardului.

Aceste mici sugestii ajuta vizitatorii sa prinda incredere in website, iar cu cat un vizitator prinde mai repede incredere intr-un site, cu atat va actiona si va cumpara mai rapid produsele sau serviciile pe care le comercializam.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne