icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Cum sa excelam in web design sau dezvoltare web

line graphic
triangle graphic
Cum sa excelam in web design sau dezvoltare web

A excela ca web designer sau ca dezvoltator web, lucrand zi de zi cu clientii prin intermediul internetului nu este ceva ce toata lumea ar putea face. Majoritatea incepatorilor cred ca aproape oricine poate realiza un website cu un web design unic sau mai putin unic, insa abia dupa ce au devenit designeri in adevaratul sens al cuvantului, realizeaza ce inseamna acest tip de job. Incet, incet, iti dai seama ca nu este totul asa de usor pe cat se spune si incerci sa acaparezi pe cat posibil cat mai multe cunostinte pentru a rezista in acest domeniu. Insa doar supravietuirea, nu va duce la succes, pe langa supravetuire avem nevoie de ceva mai mult pentru a excela in webdesign sau dezvoltare web.

  • In primul rand, ar trebui sa sarim peste aspectul automultumirii. Noi, ca web designeri trebuie sa multumim clientii, nu sa ne multumim pe noi insine caci standardele noaste pot diferi fata de cele ale clientilor. Daca suntem multumiti de munca noastra este foarte bine, insa intotdeauna trebuie sa vrem mai mult, nu doar sa ne multumim si sa ne limitam la atat, asta deoarece munca de web designer tine de creativitate si ingeniozitate. Automultumirea ne cam impiedica sa invatam mai mult, ceea ce nu este bine pentru cariera noastra pe termen lung, dar daca te gandesti doar la prezent si abilitatile actuale satisfac clientii, atunci totul e in regula, dar doar pe termen scurt.
  • Web designul este un domeniu in care adeptii de azi sunt expertii de maine fiindca tehnologia infloreste zi de zi, iar daca deja esti un expert in webdesign si deja ai un numar de clienti ce apeleaza constant la serviciile tale, atunci acest task ar putea fi mai greu pentru tine ca expert, deoarece pe langa faptul ca trebuie terminate proiectele, trebuie sa-ti si imbunatatesti abilitatile de designer.
  • Ca web designer, cum iti organizezi timpul este foarte important, iar daca ai abilitatile necesare unui web designer si o buna organizare a timpului, atunci succesul este de partea ta. Se spune ca majoritatea celor ce castiga la loterie isi cheltuiesc banii in primii 10 ani de la castigarea marelui premiu, asta se intampla deoarece nu isi stabilesc o buna organizare a banilor. La fel este si cu timpul. Daca nu reusim sa ne organizam timpul eficient, in functie de prioritati si de proiecte, atunci cariera noastra are de suferit.
  • Nu doar in profesia de web designer ci in general, cand facem ceva trebuie sa avem un scop.
  • Trebuie sa ne pastram jobul interactiv, altfel il vom gasi lipsit de interes iar pasiunea noastra ar putea disparea. Crezi ca ai putea invata un nou limbaj de programare? Atunci actioneaza, nu lasa timpul sa treaca. In webdesign si programare trebuie sa ne placa ceea ce facem, altfel nu sunt sanse sa excelam. Este bine sa experimentam orice curiozitate de-a noastra, iar cand gasim solutii, aceste lucruri ne fac sa fim mai creativi.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne