icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Cum sa te perfectionezi lucrand in mediul online

line graphic
triangle graphic
Cum sa te perfectionezi lucrand in mediul online

In acest articol voi continua ceea ce am inceput aici si voi enumera niste detalii, sfaturi care sa ne ajute pe noi ca web designeri, programatori web sau oameni ce lucreaza in online, sa evoluam.

Stabileste ceea ce iti place sa faci

Acest lucru te va face mai fericit la locul de munca – asta e clar, insa cum te ajuta acest lucru sa devii un mai bun programator sau web designer?

Cand ai de strabatut un task care nu prea te intereseaza il strabati foarte incet. Motivatia este un factor cheie, iar fara motivatie ziua ta devine lenta si ineficienta.

Zilnic avem de strabatut anumite taskuri pe care le uram,  uneori de buna voie, alteori nu. Reducand numarul acestor taskuri pe care le uram, putem petrece mai mult timp facand ceea ce iubim – programare, web design – si cu siguranta vom fi mai productivi.

Cum ne dam seama ce iubim, ce ne place sa facem? Nu este neaparat ceea ce ne aduce mai multi bani sau mai multi clienti, poate nu e nici ceea ce stim cel mai bine sa facem. In contextul unui serviciu, este ceea ce ne binedispune.

Concentreaza-te asupra jobului

Daca esti un freelance designer, scoate din portofoliu orice serviciu pe care nu-ti place sa-l prestezi. Multi cred ca oferind mai multe servicii vom avea mai multi clienti, dar oferind mai putine servicii web si mai calitative de asemenea ne vor aduce mai multi clienti. Daca nu iti place sa programezi, atunci nu face asta, colaboreaza cu cineva care sa se ocupe de acest aspect.

Daca lucrezi la o agentie de web design, poti inmana cu usurinta sarcina ta unui coleg – asta stabilind de comun acord cu managerul proiectului. Si, cine stie, poate acelui coleg poate chiar ii place sa faca ceea ce tu urasti.

Invata tehnici noi

Cu ajutorul internetului avem la dispozitie nenumarate tutoriale despre orice subiect, nu e chiar asa greu sa invatam ceva nou zi de zi. Multi web designeri vad anumite designuri sau elemente de web design ce si-ar dori sa le poata face – acume  momentul, invata sa faci ceea ce de mult ti-ai dorit.

Foloseste-te de functia Bookmarks

Salveaza website-urile ce ti se par interesante, chiar poti urmari prin Twitter sau Facebook marii designeri pentru inspiratie si chiar pentru a observa modul cum acestia isi trateaza jobul. Incearca sa te invarti in mediul online in cercuri dedicate nisei in care tu activezi.

 

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne