icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Expunerea in mediul online

line graphic
triangle graphic
Expunerea in mediul online

Atragerea clientilor nu este niciodata usoara, insa mediul online ne ofera cai accesibile oricui de a atrage clienti, atat pe plan local cat si global. Daca ai un website destinat afacerii tale atunci este bine sa cunosti aceste aspecte de baza care-ti sporesc vizibilitatea online:

Accesibilitatea si arhitectura unui website. Structureaza site-ul intr-o maniera simpla si logica, cu un web design curat care sa fie benefic atat vizitatorilor cat si motoarelor de cautare. Structura website-ului ofera indicii motoarelor de cautare asupra paginilor, asupra a ce pagina este mai importanta dintr-un website. De asemenea, trebuie sa ne asiguram ca site-ul este accesibil oricui, de pe orice tip de dispozitiv, fie el laptop, tableta sau telefon mobil. Prezenta unei harti tip sitemap.xml s-a dovedit a fi foarte benefica pentru motoarele de cautare, asadar aveti in vedere si acest lucru.

Continutul. Ar trebui sa dedicam o parte din timpul nostru analizand si gandindu-ne cum ar putea da vizitatorii de noi utilizand motoarele de cautare. Desi web design -ul are rolul sau, continutul este de o importanta majora. Cand realizam textul de prezentare a serviciilor noastre trebuie sa tinem cont de cuvintele cheie, trebuie sa ne gandim ce fel de cuvinte/fraze utilizeaza potentialii clienti in cautarile lor. Pentru o buna optimizare SEO este esential sa introducem cuvinte cheie in titlu, descriere si bineinteles in campul destinat tag-urilor(cuvintelor cheie).

Pe langa un web design personalizat care sa incante vizitatorul, pentru o buna expunere in motoarele de cautare trebuie sa creem continut unic, regulat. De exemplu, cum e site-ul nostru verycreative.ro – chiar daca este un site de prezentar a serviciilor noastre web, saptamanal adaugam continut nou in sectiunea de articole. Acest aspect e important din mai multe motive, printre care:

– In primul rand, avand continut nou si interesant adaugat regulat va face vizitatorii sa se intoarca pe site. Noi suntem motivati de acest lucru si continuam sa scriem.

– In al doilea rand, de curand Google a anuntat acel update ce tine de prospetimea continutului, asta inseamna ca Google tine cont de cat de des un website este actualizat.

Asadar, daca pe un website se adauga regulat continut nou, atunci sunt mari sanse ca acest site sa aiba pozitii fruntase in cautari. Din acest motiv, pentru companie este benefic ca pe langa pagina de prezentare sa aiba si un blog.

Promovarea site-ului. Linkurile ce vin catre site-ul nostru joaca poate cel mai mare rol in succesul site-ului. Atat numarul lor cat si calitatea acestora, ne influenteaza pozitiile in motoarele de cautare. O strategie de linkbuilding este esentiala pentru succesul unui website.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne