icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Pachet creare site de prezentare

line graphic
triangle graphic
Pachet creare site de prezentare

Prin pachetul creare site de prezentare, clientii nostri beneficiaza de realizarea websiteului de prezentare a firmei, a produselor, a serviciilor si asigurarea prezentei online.

Avantajele acestui pachet “Creare Site de Prezentare” il fac sa fie unul dintre cele mai solicitate servicii de web design ale Agentiei VeryCreative, oferind:

 • timp de executie – 15 zile lucratoare
 • simplitate si usurinta in folosire;
 • design unic si personalizat;
 • gazduire web gratuita pentru primul an;
 • Pret: – Incepand de la 349 EURO + TVA;

Suntem specializati in procesul de creare site inca din 2004, in acesti 8 ani de zile avand clienti atat din Romania cat si din strainatate.

Un website de prezentare original, ofera vizitatorului informatiile specifice activitatii firmei, serviciile oferite sau produsele ce le comercializeaza. Designul website-ului are un impact vizual deosebit pentru vizitator, fiind prima parere ce si-o creaza despre respectiva companie. Agentia VeryCreative poate realiza cu usurinta un website profesional care sa inspire vizitatorului profesionalism si seriozitate. Prezenta online este un atu pentru orice companie, atat din punct de vedere al promovarii firmei cat si usurintei prin care un potential client ar putea afla informatii relevante asupra serviciilor pe care le oferiti.

Prezenta unei adrese web pe cartea dumneavoastra de vizita este de asemenea un atu, o sansa in plus de a atrage clientul. Usurinta cu care o persoana poate vizita site-ul dumneavoastra, afland raspunsul la majoritatea intrebarilor, poate transforma acea persoana intr-un client.

In general, companiile care apeleaza la serviciile noastre de creare site de prezentare ne ofera informatii asupra domeniului activitatii, iar noi realizam un website care contine urmatoarele pagini:

 • Homepage – prima pagina a website-ului, prezentand informatiile de baza
 • Despre noi – cuprinzand o mica descriere a companiei
 • Produse – produsele pe care firma le comercializeaza
 • Oferte speciale – produse la reducere, oferte
 • Galerie Foto
 • Cautare avansata
 • Contact (adresa de email, numar de telefon, adresa)

Vezi mai multe Detalii!

Paginilor mai sus mentionate li se pot adauga altele noi sau pot fi inlocuite cu diverse categorii, in functie de preferintele clientului. Agentia VeryCreative realizeaza website-uri de prezentare unice pentru fiecare companie in parte, fiind personalizate si in concordanta cu activitatea firmei.

Pentru a asigura o calitate sporita a proiectelor, in agentia noastra, la procesul de creare site iau parte mai multe persoane, astfel proiectul va trece prin mainile managerului de proiect, ale unui web designer, ale programatorului si prin analiza consultantului SEO.

Pentru exemple de website-uri de prezentare realizate de noi, va rugam nu ezitati sa ne vizitati pagina de portofoliu.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne