icon phone +(40) 745 270 642 Incepe un proiect
r

Politica de confidentialitate

In calitate de operator de date va transmitem aceasta nota de informare pentru a va explica modul in care prelucram si protejam datele cu caracter personal.

triangle graphic
line graphic
    1. a) Introducere

    In 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“Regulamentul”).

    Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

    Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.

    Urmatoarea notificare privind protectia datelor este conceputa pentru a te informa cu privire la prelucrarea datelor tale personale si drepturile tale. Privind aceasta procesare in conformitate cu Regulamentul general privind protectia datelor (“GDPR”) si legislatia locala in vigoare.

    1. b) Operatorul

    Noi, societatea Cristebo Consulting SRL cu sediul in mun. Bacau, str. Alecu Russo 39, jud Bacau, reprezentam operatorul, in conformitate cu GDPR si, prin urmare, suntem responsabili pentru procesarea datelor descrisa mai jos. Pentru intrebari sau solicitari privind prelucrarea datelor, te rugam sa contactezi ofiterul nostru pentru protectia datelor, ale carui date de contact le poti gasi mai jos.

    Colectarea acestor date se face doar cu acordul tau.

    Refuzul tau determina imposibilitatea operatorului (CRISTEBO CONSULTING SRL) de a incheia contractul de prestari servicii/vanzare a produselor, de a trimite informatii sau produsele comandate, acestuia din urma lipsindu-i una din condiţiile esenţiale, respectiv identitatea parţilor.

    1. c) Datele cu caracter personal

    CRISTEBO CONSULTING SRL prelucreaza urmatoarele date cu caracter personal:

    • Numele si prenumele, adresa de domiciliu si adresa de e-mail;
    • Datele din cartea de identitate, CNP, numarul de telefon;
    • Profilul din mediile de socializare online;
    • Informatiile pe care le furnizezi despre preferintele tale;
    • Informatii despre utilizarea de catre tine a site-ului nostru;
    • Comunicatiile pe care le faci cu noi sau pe care le directionezi catre noi prin scrisori, e-mailuri, SMS, servicii de chat, apeluri si retele de socializare;
    • Informatii despre computerul tau si despre vizitele si utilizarea acestui site web, inclusiv adresa ta IP, locatia geografica, tipul de browser, sursa de referinta, durata vizitei si numarul de afisari ale paginii, daca ai deschis emailuri de la noi, daca ai accesat linkuri din emailurile noastre;
    • Detalii despre motivul pentru care ai decis sa te inscrii pe site / sa raspunzi la chestionar;
    • Detalii despre subiectele/domeniile de interes pentru tine, raspunsurile la chestionarele noastre;
    • Informatii despre serviciile pe care le utilizezi pentru a comunica cu cei din jur, sau orice preferinte de comunicare pe care ni le-ai oferit.
    1. Informaţii cu privire la Procesare
    2. a) Tipurile de prelucrare a datelor

    “Prelucrarea” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

    1. b) Principiile prelucrarii datelor cu caracter personal

    Cristebo Consulting SRL se obliga sa respecte principiile de protectie a datelor cu caracter personal (denumite in continuare „Principiile”) prevazute de GDPR, pentru a se asigura ca toate datele sunt:

    1. Prelucrate in mod corect, legal si transparent;
    2. Colectate in scopuri specificate, explicite si legitime;
    3. Adecvate, relevante si limitate in raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;
    4. Corecte si actualizate;
    5. Pastrate intr-o forma care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decat este necesar in raport de scopul prelucrarii;
    6. Procesate in conformitate cu drepturile persoanei vizate, intr-un mod care sa asigure o securitate adecvata a prelucrarii, astfel incat datele sa fie integre, confidentiale si disponibile.
    7. c) Scopul si temeiul prelucrarii datelor

    Inregistrarea utilizatorilor. Vom procesa datele personale colectate prin intermediul formularului de inscriere pe site-ul verycreative.ro prin care iti creezi un cont sau te abonezi la un newsletter, in vederea unei mai bune si facile administrari. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful teza 1 litera b) GDPR.

    Marketing, analiza clientilor si profilare.

    1. Marketing personalizat. Ne oferi consimtamantul prealabil de a utiliza datele tale personale pentru:

    – a primi newsletter prin care iti oferim stiri, viitoare campanii, invitatii la diverse evenimente, informatii, mesaje de marketing sau articole care pot contine si oferte comerciale;

    – comunicari catre tine: folosim datele tale pentru a gestiona relatia noastra cu tine ca si utilizator si pentru a ne imbunatati serviciile si experienta ta cu noi;

    Iti putem furniza informatiile noastre prin e-mail. Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera a) GDPR.

    Poti sa te dezabonezi de la informarile de acest gen. Ai dreptul de a nu consimti sau de a te opune la activitatile comerciale sau de marketing direct, inclusiv la crearea profilului in scopul activitatilor de acest tip. Datele tale cu caracter personal urmeaza a fi sterse, atunci cand anulezi abonamentul din sectiunea de Newsletter. Te poti dezabona in orice moment prin intermediul link-ului atasat comunicarilor primite sau printr-o solicitare scrisa adresata [email protected]

    1. In scopul relatiilor cu utilizatoriipentru a imbunatati experienta clientilor pe site-ul nostru si identificarea preferintelor si/sau a comportamentului tau, inclusiv prin procese automate, care nu presupun interventie umana. Vom tine intotdeauna cont de optiunile tale. Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim pe Art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR.
    2. Analiza datelor si profilarea clientului. Aceasta include cercetarea de piata, sondaje de opinie clienti, analize clienti, segmentare clienti si realizarea profilului clientului, pentru a determina comportamentul de navigare si activitatea clientului. Este posibil sa iti solicitam un feedback in legatura cu informarile noastre de tip Newsletter si sa il comunicam anumitor membri ai personalului nostru in vederea imbunatatirii serviciilor. De asemenea, putem folosi notite din conversatiile pe care le purtam cu tine online, prin telefon sau fata in fata, astfel incat sa personalizam informatiile si serviciile pe care ti le oferim. Te vom contacta in aceste scopuri prin e-mail, SMS sau telefon. In scopurile mentionate mai sus, datele tale vor fi stocate in baza noastra de date si vor fi imbogatite cu date pe care le colectam din surse publice. Este necesar sa ne urmarim interesele legitime pentru a ne imbunatati serviciile si relatia cu clientii, care reprezinta un factor cheie pentru succesul nostru in afaceri. Datele colectate si stocate ne ajuta sa aflam mai multe despre interesele si nevoile tale. Acest lucru ne permite sa le luam in considerare si sa actionam in consecinta, adica prin comunicarea personalizata. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful teza 1 litera f) GDPR.
    3. Imbunatatirea si dezvoltarea serviciilor: Analiza modului in care folosesti serviciile noastre ne ajuta sa te intelegem mai bine si ne arata ce putem imbunatati. De exemplu: analizam datele privind istoricul achizitiilor tale pentru a-ti furniza informatii sau sfaturi in legatura cu modul optim in care poti folosi serviciile nostre, analizam rezultatele activitatilor noastre de marketing pentru a masura eficienta acestora si relevanta campaniilor noastre. Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim pe Art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR.
    4. Indeplinirea unor obligatii legale. Pot fi prelucrate date personale in scopul indeplinirii unor obligatii legale. Folosim informatiile tale de plata in scopuri de contabilitate, facturare si audit si pentru detectarea si/sau prevenirea oricaror activitati frauduloase. Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim pe Art. 6 alin. 1 lit. c) din GDPR.
    5. In scop de recrutare a persoanelor interesate de posturile vacante. Pe site-ul www.verycreative.roafisam periodic posturile disponibile. Persoanele interesate sunt rugate sa trimta un CV pe adresa de email indicata pentru recrutare. Datele candidatului se vor prelucra atat in procesul de recrutare pentru postul accesat cat si pentru viitoare pozitii vacante. Daca CV-ul este selectat pentru urmatoarea etapa, candidatul va fi rugat sa semneze un acord de confidentialitate inainte de examinare. In cadrul procesului de recrutare pot deveni relevante referinte de la angajatorii anteriori ai candidatilor. Daca vom avea nevoie de acestea, vom contacta candidatul pentru a solicita acordul de a le obtine in numele sau. In cazul in care candidatul nu isi va exprima consimtamantul in acest sens, va fi necesar sa obtina el insusi aceste referinte, daca doreste sa continue procesul de recrutare. Candidatul are la dispozitie optiunea de a solicita stergerea datelor cu caracter personal. In cazul in care Cristebo Consulting SRL va receptiona CV-uri sau cereri de angajare pe alte canale decat site-ul indicat anterior, va pastra aceste date pana la solicitarea de a sterge datele. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful teza 1 litera b) GDPR.
    6. d) Beneficiarii datelor

    Pentru a atinge scopurile mentionate mai sus la punctele 2 lit. c) utilizam furnizori de servicii, respectiv imputerninciti conform art. 28 GDPR, de exemplu furnizorii nostri de servicii pentru hosting, platforma si servicii de intretinere, pentru trimiterea e-mailurilor si SMS-urilor, contactarea telefonica sau imprimarea de materiale publicitare personalizate, consultanti externi, toti acestia putandu-se afla in Romania sau in afara ei sau a Uniunii Europene/Spatiului Economic European.

    Asiguram, de exemplu, prin reglementari contractuale, ca acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a datelor, (spre exemplu, clauze contractuale standard, existenta unor reguli corporatiste obligatorii, etc.) chiar daca datele cu caracter personal sunt transferate intr-o tara in care se utilizeaza in mod obisnuit un alt nivel de protectie a datelor si pentru care nu exista nicio decizie de adecvare a Comisiei UE.

    Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care detinem obligatia aceasta prin lege. Pentru mai multe informatii despre protectia corespunzatoare a transferului international de date sau a copiei acestora, va rugam sa contactati ofiterul nostru pentru protectia datelor prin e-mail la adresa: [email protected]

    1. e) Furnizarea Obligatorie/Voluntara de Date si Durata pastrarii acestora
    2. Furnizarea urmatoarelor date este necesara pentru a putea incheia contractul cu tine/inregistrare sau pentru a te putea contacta in scopurile aratate mai sus:

    Numele si prenumele, adresa de domiciliu si adresa de e-mail

    In cazul in care nu vei formula unele dintre datele solicitate nu vom putea incheia un contract cu tine, nu iti vei putea deschide un cont pe site si nu vei putea achizitiona produsele de pe site-ul Cristebo Consulting SRL.

    1. In cazul procesului de recrutate este necesara furnizarea urmatoarelor date:

    Numele si prenumele, adresa de domiciliu, datele din cartea de identitate, CNP, numarul de telefon si adresa de e-mail.

    1. Furnizarea celorlalte date este facultativa, iar aceste date nu sunt o cerinta legala sau contractuala sau o cerinta necesara pentru a incheia un contract. Daca nu ne furnizezi aceste date personale, acest lucru nu va avea alte consecinte asupra ta.

    Datele personale le colectam:

    1. Direct de la tine atunci cand te inregistrezi pe site sau lansezi o comanda.
    2. Cand ne sunt furnizate indirect: Informatiile tale pot fi distribuite catre noi de catre servicii ce au deja acces la datele tale (de ex. Facebook). Anumite date pot fi puse la dispozitie inclusiv site-urilor partenere.
    3. Cand vizitezi site-ul nostru: utilizam cookie-uri pentru a te identifica atunci cand vizitezi site-ul nostru si pentru a ne permite sa iti personalizam experienta online (de exemplu, detaliile tale de conectare, informatiile de care esti interesat, etc.). www.verycreative.ro nu trimite spam. Trimitem emailuri doar celor ce s-au inscris la lista de abonati si respectam decizia celor ce doresc sa se dezaboneze.
    4. Din alte surse atunci cand devii clientul nostru sau cand folosesti produsele si serviciile noastre.

    Doar copiii cu varsta de cel putin 16 ani pot sa-si dea consimtamantul. Pentru copiii sub aceasta varsta, este necesar consimtamantul parintilor sau al tutorilor legali ai copiilor.

    1. f) Perioada stocarii datelor

    Cristebo Consulting SRL stocheaza datele tale cu caracter personal cat timp este necesara prelucrarea si pana la momentul cand ne soliciti sa le stergem. Vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

    Atunci cand nu mai avem nevoie de datele tale personale, le vom sterge sau distruge in siguranta. De asemenea, vom lua in considerare daca si cum putem minimiza in timp cantitatea de date personale pe care le folosim si daca putem asigura anonimitatea datelor tale Personale, astfel incat acestea sa nu mai fie asociate cu tine sau sa te identifice, caz in care putem folosi acele informatii fara a te notifica ulterior.

    1. Drepturile tale

    Poti contacta societatea pentru exercitarea drepturilor prevazute de Regulamentul nr. 2016/679 la urmatoarele date de contact:

    Cristebo Consulting SRL cu sediul in mun. Bacau, str. Alecu Russo 39, jud. Bacau. E-Mail: [email protected]

    Pentru obtinerea unor interpretari oficiale legate de exercitarea drepturilor care decurg din legislatia privind protectia datelor cu caracter personal sau pentru a iti exprima nemultumirile legate de maniera in care Cristebo Consulting SRL asigura prelucrarea datelor cu caracter personal, te poti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la urmatoarele coordonate de contact: (i) prin posta sau curier la adresa din Bucuresti, bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336, (ii) prin posta electronica la adresa: [email protected], (iii) prin fax la nr. 0318.059.602 sau (iv) la nr. de telefon 0318.059.211.

    In conformitate cu GDPR. Aceste drepturi sunt urmatoarele:

    1. Dreptul de a primi informatiicu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR).
    2. Dreptul de a solicita rectificarea datelorinexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR).
    3. Dreptul de a solicita stergerea datelorcu caracter personal (dreptul de a fi ”uitat”) si, in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori (dreptul de stergere, articolul 17 GDPR).
    4. Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor(dreptul la restrictionare a procesarii, articolul 18 GDPR) –  poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege.
    5. Dreptul de a primi datele personalecu privire la persoana vizata intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si mecanolizibil si de a solicita transmiterea acestor date catre un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR).
    6. Dreptul de a te opune prelucrariidatelor cu intentia de a inceta prelucrarea – te poti opune, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim, (dreptul la obiectie, articolul 21 GDPR).
    7. Dreptul de a retrage oricand un consimtamant datin vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul tau. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (dreptul de retragere a consimtamantului, articolul 7 GDPR).
    8. Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supravegheredaca consideri ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR (dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).
    9. Drepturi suplimentareaferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

    In plus, am numit un Ofiter pentru Protectia Datelor care poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale, prin transmiterea unei cereri la datele de contact anterior mentionate.

    1. Securitatea prelucrarii

    Cristebo Consulting SRL a adoptat masuri tehnice si organizatorice de prelucrare a datelor, actualizate in conformitate cu cerintele GDPR, cu scopul de a proteja datele tale cu caracter personal impotriva oricaror actiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzatoare sau transmitere, modificare neautorizata, distrugere sau pierdere accidentala. Toti angajatii si colaboratorii nostri precum si orice terte parti care actioneaza in numele si pe seama Cristebo Consulting SRL sunt obligati sa respecte confidentialitatea informatiilor dumneavoastra si cerintele GDPR, in conformitate cu prevederile prezentei Politici.

    Ne asiguram ca partenerilor nostri contractuali care au acces la datele cu caracter personal pe care le prelucram le impunem obligatii contractuale in conformitate cu prevederile legale si ca verificam respectarea de catre acestia a obligatiilor pe care si le-au asumat. Acestia vor prelucra datele personale in numele si pentru noi, numai in conformitate cu instructiunile primite de la aceasta si numai respectand cerintele de securitate si confidentialitate in limitele impuse.

    1. Procesarea datelor cu caracter personal in parterneriat 

    O parte dintre datele cu caracter personal prelucrate prin intermediul site-ului www.verycreative.ro vor putea fi transferate catre terti si iti exprimi consimtamantul tau expres pentru a proceda in acest sens, precum si in situatiile in care exista o obligatie legala pentru Cristebo Consulting SRL de a proceda in acest mod.

    1. Exonerare de raspundere 

    Site-ul www.verycreative.ropoate contine legaturi catre alte site-uri si/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea Cristebo Consulting SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la continutul acestor site-uri si, prin urmare, nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru continutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informatiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. Cristebo Consulting SRL nu va fi responsabila de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale si/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

    1. Prelucrare automata de date. Cookie

    Site-ul www.verycreative.ro foloseste identificatori de tip Cookie. Ai mai jos Politica noastra de Cookie si iti poti exercita dreptul de a dezactiva Cookies:

    Aceasta politica se refera la utilizarea cookie-urilor pe site-ul www.verycreative.rooperat de Cristebo Consulting SRL

    Ce sunt cookie-urile?

    Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

    La ce sunt folosite cookie-urile?

    Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile noastre pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor (ex. preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevant) sau sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator interactioneaza cu pagina noastra web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

    Ce cookie-uri folosim?

    Folosim doua tipuri de Cookie-uri: temporare (limitate per sesiune) si persistente.

    Cookie-urile temporare sunt stocate pana la inchiderea site-ului sau browserului iar cookie-urile persistente sunt fisiere ce raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada nelimitata de timp pana cand sunt sterse manual de utilizator.

     

    Cum sunt folosite cookie-urile de catre www.verycreative.ro

    Cristebo Consulting SRL foloseşte cookie-uri in urmatoarele scopuri:

    • Cookie-uri de performanta a site-ului, load-balancing
    • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor, inregistrare, marketing, geo-targetare
    • Cookie-uri third party ale diversilor furnizori de servicii de marketing sau alte tipuri

    Securitate si probleme legate de confidentialitate

    Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod, asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

    Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

    Stergerea cookie-urilor 

    In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web, permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web, sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

    Detalii despre cookie-urile folosite

    Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de baza, precum navigarea in pagina şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

    Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inţeleaga modul in care vizitatorii interacţioneaza cu site-urile prin colectarea şi raportarea informaţiilor in mod anonim.

    Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul. Intenţia este de a afişa anunţuri relevante şi antrenante pentru utilizatorii individuali, aşadar ele sunt mai valoroase pentru agenţiile de publicitate şi parţile terţe care se ocupa de publicitate.

    Datorita posibilelor modificari ale legislatiei, o modificare a acestor notificari privind protectia datelor poate deveni necesara. In acest caz, te vom informa despre astfel de modificari. In masura in care modificarile afecteaza o prelucrare care se bazeaza pe consimtamantul tau, iti vom solicita un nou consimtamant, daca este necesar. 

    Prin bifarea casutei de acceptare iti exprimi acordul pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal in scopurile prezentate mai sus, sens in care vom utiliza, de asemenea, datele tale personale pentru a-ti furniza informatiile noastre prin e-mail, SMS, scrisoare, telefon sau fax.

     

triangle graphic

Vrei un website?

Vrei sa discutam?

line graphic