icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Web design Bacau

line graphic
triangle graphic
Web design Bacau

VeryCreative ofera servicii complete de web design, creare site, programare web, optimizare SEO, creare magazine online, design grafic, gazduire web, realizare aplicatii pentru mobil, dezvoltare web, chiar si implementare solutii ERP pentru companii, la nivel national si international. Echipa de web design Bacau a luat nastere in 2004 si se mareste de la luna la luna, recrutand cei mai buni programatori, cei mai experimentati web designeri si cei mai priceputi dezvoltatori web.

Fiind o firma ce ofera o gama larga de servicii web printre care, creare site prezentare, web developer, design web, optimizare seo cu sedi in Bacau si Iasi, multe companii locale de renume au apelat la serviciile noastre, printre ele numarandu-se:

  • Floarea de Colt – pentru care am realizat un website de prezentare, cu un design unic si frumos
  • EcoKit – pentru care am realizat brosuri si un website reprezentativ
  • Romalion – este cel mai mare centru commercial din Bacau si am colaborat pentru crearea website-ului de prezentare
  • City Outlet – am realizat logo-ul companiei, oferind de asemenea si servicii de Print
  • Art Ambiance – o firma recunoscuta in Bacau pentru serviciile excelente de Design Interior
  • AttiCreative – Studio de design interior, arhitectura si amenajari interioare – Am colaborat pentru crearea website-ului si pentru optimizarea SEO(in curs)
  • Pensiunea Margo – am creat un website de prezentare cu un aspect unic care sa familiarizeze vizitatorul cu pensiunea.
  • Pensiunea Old Town – am realizat un website de prezentare profesional cu un aspect unic care scoate in evidenta aceasta avantajele acestei pensiuni unice in orasul Bacau.

Lista partenerilor cu care echipa de web design Bacau a colaborat este mult mai mare si o puteti gasi cu usurinta accesand pagina noastra de portofoliu.

De ce VeryCreative?

Pentru ca VeryCreative este una din principalele firme de web design din Romania, oferind servicii web de peste 7 ani de zile. In birourile noastre din Bacau si Iasi, formate din echipe de programatori, web designeri si consultanti SEO dedicati carierei realizam website-uri moderne si aspectuoase, cream ilustratii moderne si pe placul clientului si coordonam strategii de optimizare SEO si campanii de online marketing care pun in lumina buna orice firma sau proiect online.

VeryCreative si-a dovedit priceperea in crearea si dezvoltarea site-urilor inca din primele proiecte, datorita serviciilor ireprosabile de Web design Bacau, Dezvoltare web, Design grafic, Optimizare SEO, Aplicatii pentru mobil si Gazduire web, oferind partenerilor profesionalism si seriozitate.

Daca sunteti interesat de serviciile oferite de catre VeryCreative va asteptam sa ne contactati pentru o cerere de oferta.

 

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne