icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Web design in retelele de socializare

line graphic
triangle graphic
Web design  in retelele de socializare

Cu un web design atractiv, retelele de socializare au un enorm succes. In apogeul erei comunicarii, relatiile  interumane virtuale au cunoscut o mare dezvoltare, mizand pe un web design elaborat si complex in “recrutarea” membrilor.

Retelele sociale au devenit instrumente aproape indispensabile in comunicarea online. Sunt situri foarte complexe care ofera utilizatorilor, printr-un web design bine pus la punct, posibilitatea de a cunoaste persoane din toate colturile lumii, de a schimba imagini, fisiere video, impresii si opinii, si chiar de a conversa voce depinzand numai de internet, fara costurile aferente serviciilor de telefonie.

Exista o mare varietate de exprimare  in siturile de gen, unele pastrand o abordare de tip profesional, in scopul legarii unor relatii de munca si schimb de servicii,  altele aducand experienta utilizatorului la un nivel mai intim, oferindu-i posibilitatea de a alege informatiile pe care le impartaseste cu prieteni, cunostinte sau persoane complet straine.

La nivel de design, se mizeaza pe pagini initiale standard pe care membrii retelei le pot adapta propriilor preferinte, avand a alege dintr-o mare varietate de teme si template-uri, pot crea albume de imagini si fisiere video, impartasi linkuri favorite sau comenta pe paginile altor utilizatori. Caracteristica principala devine aceea de a crea o multitudine de linkuri care vor pune bazele unui grup de prieteni virtuali, cu grade diferite de pastrare a intimitatii si de protejare a datelor de ordin personal.

Pagina de primire a unei retele de socializare e, de regula, standard, oferind explicatia clara si concisa asupra scopului sitului si invitand direct vizitatorul sa isi creeze un cont sau sa acceseze contul anterior initializat. Urmeaza ca membrul sa fie informat asupra contactelor cunoscute ca folosesc aceeasi retea si invitat sa-si creeze cat mai multe legaturi cu acestea. La nivel de web, continutul este mereu in schimbare, se ofera mereu noi posibilitati de personalizare a paginii personale, dar si noi functionalitati. Informatiile sunt updatate in timp real, iar utilizatorului i creaza impresia ca-si construieste propriul site, punandu-i-se la dispozitie numeroase unelte si aplicatii atractive.

Continutul este bine organizat, principalele functii, cele care inlesnesc comunicarea, fiind accesibile din orice pagina a retelei. O strategie de succes, combinata cu bun gust si cu ideea de siguranta si protectie a datelor membrilor, toate alaturate unei structuri complexe, cu functionalitati de ultima ora, integrate intr-un aspect elegant si usor de urmarit, duc la o retea sociala de ordinul sutelor de milioane de utilizatori care, astazi, pun pret mai mult pe relatiile dezvoltate in mediul virtual decat pe cele stabilite in viata de zi cu zi.

Se remarca si o dezvoltare a retelelor sociale de tip profesional, unde grupuri de persoane cu aceleasi preocupari impartasesc experiente, cauta solutii sau leaga colaborari in vederea realizarii de proiecte specifice.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne