icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Servicii de Promovare Online.
Trafic Instant, Optimizat Pentru Conversii.

Echipa noastra de experti PPC te va ajuta sa-ti cresti numarul de clienti, veniturile si traficul de pe site in timp record. Ne vom folosi de campanii Google Ads si Facebook Ads pentru a-ti mari expunerea pozitionandu-ti website-ul in fata utilizatorilor care cauta produsele si serviciile oferite de afacerea ta chiar in acest moment.

square graphic

Tu vii cu ideile,
noi cu reducerile!

Gratuit

Audit
Tehnic

Gratuit

Consultanta
CRO

Gratuit

Consultanta
UX

Cum te poate ajuta
agentia noastra de marketing?

Generarea de trafic relevant afacerii tale are ramificatii mult mai adanci decat crearea unor simple anunturi si selectarea catorva cuvinte cheie. Acest proces implica o analiza aprofundata, testare, adaptare, perfectionare si apoi scalare. Specialistii nostri PPC se bazeaza pe un proces dovedit prin rezultate, dedicat cresterii afacerii tale.

 

 

Te putem ajuta sa obtii:

 • Cresterea numarului de clienti

 • Cresterea rapida a profitului

 • Controlul sporit al bugetelor

 • Cresterea ratei de conversie

line graphic

Procesul nostru

O abordare simpla pentru implementare eficienta:

1

Audit
Tehnic

2

Analiza
Afacere

3

Creare
Campanii

4

Management
Conturi

5

Optimizare
Campanii

6

Rapoarte
Saptamanale

Parteneri Google

Colaborand cu VeryCreative vei avea avantajul pe care multe afaceri online nu il au, vei avea acces la o agentie certificata si experimentata. Suntem Parteneri Google si cunoastem practicile si standardele sale de publicitate foarte bine, aplicandu-le cu succes de peste 12 ani. Echipa noastra de experti PPC te va ajuta sa dezvolti campanii profitabile, fie ca esti nou in mediul online sau pur si simplu ai nevoie de ajustari la campaniile deja create de tine sau o alta agentie.

 • Parteneri Google
 • Peste 12 ani de experienta
 • Peste 1000 de campanii publicitare de succes
square graphic
v

Pachete de servicii PPC

Nu exista un standard cand vine vorba de campanii PPC.
Vom dezvolta o strategie personalizata in functie de nevoile tale si bugetul alocat.

Reclame Google Ads (PPC)

Pozitioneaza-ti website-ul in fata unui public imens care cauta produsele si serviciile tale chiar in acest moment.

Mentenanta de la

300 EUR/Luna

*Taxa de mentenanta de 300 Eur / luna se aplica la bugete lunare pana in 1000 Eur si nu include taxa de setare initiala.

Cere o cotatie

Reclame Social Media

Foloseste cele mai populare platforme de socializare - Facebook si Instagram pentru a te adresa unui public relevant afacerii tale.

Mentenanta de la

200 EUR/Luna

*Taxa de mentenanta de 200 Eur / luna se aplica la bugete lunare pana in 1000 Eur si nu include taxa de setare initiala.

Cere o cotatie

Combo PPC si Social Media

De ce sa te limitezi la o singura platforma daca iti permite bugetul? Discuta cu unul din consultantii nostri pentru o abordare holistica a campaniilor tale de promovare. Ne vom asigura ca brandul tau va aparea pe toate platformele disponibile - Google, Facebook, Instagram si altele.

Cere o cotatie

Ce pot include pachetele PPC?

Analiza cuvinte cheie

Vom identifica si utiliza cuvintele cheie care vor genera cele mai multe vanzari si cea mai mare rata de recuperare a investitiei. Vom analiza industria afacerii tale si nevoile clientilor tai pentru a dezvolta o lista de cuvinte cheie eficienta.

Anunturi profesioniste

Ne vom asigura ca anunturile tale Google Ads si Facebook Ads vor atrage atentia utilizatorilor in doar cateva secunde folosindu-ne in acelasi timp de cele mai bune cuvinte cheie pentru relevanta.

Optimizare PPC

Iti vom optimiza costul per clic, strategia de licitare si anunturile pentru o rata de conversie cat mai buna. Acest proces implica testari si retestari multiple ce vor duce la imbunatatirea rezultatelor in mod constant.

Audit PPC complet

Vom identifica noi oportunitati si vom minimiza cheltuielile nedorite printr-o analiza in detaliu a campaniilor tale curente. Auditurile periodice vor aduce imbunatatiri constante si cresterea profitabilitatii.

Remarketing

Ne vom folosi de strategii complexe de remarketing in campaniile tale de Google Ads si Facebook Ads pentru a ajunge intr-un mod eficient la vizitatorii site-ului care au intreprins actiuni specifice. Le vom reaminti constant de afacerea ta si le vom oferi discounturi dupa caz.

Consultanta si rapoarte

Vei primi rapoarte detaliate cu informatii privind performanta campaniilor tale. Iti vom oferi si consultanta cu privire la optimizarea ratei de conversie, optimizarea costurilor de achizitie, urmarirea ratei de recuperare a investitie si multe altele.

Ne recomanda clientii nostri

Echipa VeryCreative m-a ajutat sa-mi lansez afacerea online desi nu am avut experienta anterioara in acest domeniu. De la dezvoltarea magazinului online pana la campaniile de promovare si mentenanta, am avut parte de consultanta de top si implementare fara prea multa implicare din partea mea. Dupa lansarea campaniilor, au urmat procesele de optimizare si automatizare care au dus campaniile aproape de perfectiune. Multumesc VeryCreative pentru implicare, devotament si profesionalism, va datorez succesul afacerii mele!
Ana Maria Manager @ Case-Smart.ro
De la 0 la cifra de afaceri de peste 20.000 eur in doar cateva cateva luni, acesta a fost rezultatul colaborarii mele cu VeryCreative. O echipa de oameni minunati, profesionali si responsabili care si-au asumat rezultate pe care nu le-am crezut cu putinta intr-un timp atat de scurt. Momentan detin o afacere cu venituri stabile ce in curand va depasi 500.000 eur, totul in mai putin de un an. Ii recomand cu incredere!
Cristian Director Vanzari @ www.xkids.ro
Intradevar experti PPC! Dupa multe proiecte esuate cu alte agentii, am ajuns la VeryCreative. Am fost intampinat de niste oameni experimentati care nu doar au promis ci au si livrat rezultate care mi-au propulsat magazinul online in topul celor mai notabile brand-uri din industrie. Mi s-a propus o strategie foarte complexa care implica un buget lunar destul de ridicat si care m-a speriat in prima faza, dar ma bucur ca am continuat. Campaniile de search de tip si dinamice, display, remarketing, shopping si multe altele au facut ca succesul sa apara intr-un timp foarte scurt. Multumesc VeryCreative!
George CEO @ www.xband.ro
c

Te-am convins?

Iti vom trimite o oferta personalizata!

  Date de contact

  Raspundem la solicitari
  in maximum 24 ore

  Programari
  9:00 am – 6:00 pm

  Pentru urgente
  +40 749 704 876

  Suntem:

  square graphic
  × Cum va putem ajuta?