icon phone +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Case-Smart.ro Magazin Online

  • E-commerce
  • Identitate vizuala
  • Servicii de hosting
  • Magazin online
  • Aplicatie IOS si Android
triangle graphic
line graphic

Proiect

Case Smart este un website modern, inovator, care in scurt timp a devenit cel mai important website din Romania in industria echipamentelor pentru case inteligente.

Servicii

  • Webdesign
  • Identitate vizuala
  • Servicii de hosting

Client

Prima intalnire cu echipa Case-Smart a fost una extrem de interesanta si educativa, deoarece am reusit sa intelegem conceptul inovativ pe care acestia doresc sa-l transmita si sa aruncam o privire asupra device-urilor pe care doresc sa le comercializeze. Am fost impresionati de utilitatea produselor asa ca a trebuit sa gasim cea mai creativa modalitate de a le introduce online.
Case-smart.ro sunt distribuitori Oficiali in Romania a brandurilor Livolo, Broadlink, Nanoleaf, BeOk, Orvibo, Redsun, GeekLink.

Abordare

Din momentul in care am facut cunostinta cu echipa Case-Smart ne-am dat seama ca ideea caselor inteligente trebuie implantata si comunicata cat mai eficient oamenilor, si cum alttfel daca nu prin intermediul site-ului, identitatii, precum si a aplicatiei de mobil „Case Smart” disponibila pe IOS si Android. Am realizat un magazin online complex, bazat pe platforma WooCommerce care ofera clientului functionarea excelenta, pe mobil, tableta sau desktop. Dorim ca fiecare click de pe site sa reprezinte un mic pas spre un nou stil de viata, Smart. 

Vrei un website?

Vrei sa discutam?

c square graphic
r
line graphic

IDENTITATE VIZUALA

Conform dorintelor clientului nostru, echipa noastra  de web-design a realizat un design minimalist, modern si lizibil, fiind astfel foarte usor de utilizat. Identitatea vizuala este definita de logo. Simiplitatea si eleganta acestuia se completeaza foarte bine cu pagina de prezentare, oferind echilibru vizual.

Ceea ce ne reprezinta este profesionalismul, maturitatea si dorinta de a reusi. Am cautat aceleasi calitati si la partenerii nostri. Acesta este motivul colaborarii noastre cu VeryCreative. Echipa lor si-a îndeplinit misiunea cu profesionalism si maturitate. Cele mai calde multumiri si o singura urare: Continuati sa va autodepasiti!
Ana Maria ( Romania ) Sales Manager
circle graphic
line graphic

Vrei un website?

Vrei sa discutam?