icon phone phone_action +(40) 745 270 642 flag of romania flag of america Incepe un proiect

Case-Smart.ro

  • Magazin online complet
  • Identitate vizuala
  • Servicii de hosting
  • Aplicatie IOS si Android
triangle graphic
line graphic

Proiect

Case Smart este un magazin online complet, dezvoltat cu tehnologie de ultima generatie in materie de functionalitati si design, care in scurt timp a devenit cel mai important website din Romania in industria echipamentelor pentru case inteligente.

Servicii

  • Web design
  • Dezvoltare web
  • Identitate vizuala
  • Servicii de hosting

Client

Prima intalnire cu echipa Case-Smart a fost una extrem de interesanta si educativa, deoarece am reusit sa intelegem conceptul inovativ pe care acestia doresc sa-l implementeze si sa studiem indeaproape dispozitivele inteligente pe care doresc sa le comercializeze. Am fost impresionati de utilitatea produselor asa ca a trebuit sa gasim cea mai creativa modalitate de a le introduce online.
Case-smart.ro sunt distribuitori oficiali in Romania a brandurilor: Livolo, Broadlink, Nanoleaf, BeOk, Orvibo, Redsun si GeekLink.

Abordare

Din momentul in care am facut cunostinta cu echipa Case-Smart am realizat faptul ca ideea caselor inteligente trebuie comunicata cat mai eficient utilizatorilor, si cum alfel daca nu prin intermediul site-ului, identitatii, precum si a aplicatiei de mobil „Case Smart” disponibila pe IOS si Android. Am realizat un magazin online complex, bazat pe platforma WooCommerce care ofera clientului functionalitati excelente, pe mobil, tableta sau desktop. Obiectivele principale ale acestui magazin virtual sunt rata de conversie ridicata si viteza de incarcare rapida. 

Vrei un website?

Vrei sa discutam?

c square graphic
r
line graphic

IDENTITATE VIZUALA

Conform dorintelor clientului, echipa noastra a realizat un design minimalist, modern si lizibil, fiind astfel foarte usor de utilizat. Identitatea vizuala este definita de logo. Simiplitatea si eleganta acestuia se completeaza foarte bine cu pagina de prezentare, oferind un echilibru vizual.

Ceea ce ne reprezinta este profesionalismul, maturitatea si dorinta de a reusi. Am cautat aceleasi calitati si la partenerii nostri. Acesta este motivul colaborarii noastre cu VeryCreative. Echipa lor si-a îndeplinit misiunea cu profesionalism si maturitate. Cele mai calde multumiri si o singura urare: Continuati sa va autodepasiti!
Ana Maria ( Romania ) Sales Manager
circle graphic
line graphic

Vrei un website?

Vrei sa discutam?

× Cum va putem ajuta?