icon phone phone_action +(40) 745 270 642 flag of romania flag of america Incepe un proiect

Fast Forward

  • Responsive
  • Web Design
  • Wordpress
triangle graphic
line graphic

Proiect

Fa-ti simtita prezenta online! VeryCreative a realizat pentru Fast Forward un site care sa-l scoata din tipar in mediul online. Fast Forward este o companie de marketing ce se specializeaza pe crearea unor branduri puternice ce se vor diferentia de celelalte business-uri pe piata.

Servicii

  • Webdesign
  • Servicii de hosting

Client

Avand in vedere ca scopul principal al companiei Fast Forward este de a construi branduri puternice pentru clientii sai, este de la sine inteles ca si acestia trebuie sa aibe un site care sa-i reprezinte corect. Fast Forward este specialistul tau cand vine vorba de strategii de marketing, insa noi suntem cei mai priceputi cand vine vorba de web design si programare.

Abordare

Site-ul pe care l-am construit pentru Fast Forward este oglinda business-ului in sine, adica elegant, user friendly si diferit fata de celelalte site-uri. Platforma pe care am utilizat-o este bineinteles, WordPress. Logo-ul este simplu insa iese in evidenta datorita fontului utilizat. De asemenea, acesta se potriveste perfect cu pagina de prezentare, unde am folosit animatii pentru a oferi site-ului acel strop de unicitate care ii face sa iasa in evidenta.

Vrei un website?

Vrei sa discutam?

c square graphic
r
line graphic

Vrei un website?

Vrei sa discutam?

× Cum va putem ajuta?