icon phone phone_action +(40) 745 270 642 flag of romania flag of america Incepe un proiect

Atelier Le Premier

  • Wordpress
  • Responsive
  • Servicii de hosting
triangle graphic
line graphic

Proiect

Am dezvoltat pentru Le-Premier un site care a propulsat cofetaria in fruntea business-urilor online din Bacau. Le-Premier este una din cele mai cunoscute si apreciate cofetarii din Bacau, datorita ingredientelor naturale si al gustului impecabil al prajiturilor.

Servicii

  • Webdesign
  • Servicii de hosting

Client

Inca de la primul meeting cu echipa Le-Premier am fost incantati de produsul pe care acestia vor sa-l comercializeze. Am inteles din start ca trebuie sa realizam un site care sa stimuleze vizualul la fel de bine cum prajiturile stimuleaza papilele gustative. Iar pe langa vizualul modern, trebuia sa asiguram navigarea facila utilizatorului.

Abordare

Proiectul Le-Premier a reprezentat pentru noi o provocare deoarece trebuia sa construim un site care sa-ti faca pofta de dulce, la fel ca prajiturile in sine. Asa ca ne-am apucat sa realizam identitatea vizuala a cofetariei, bineinteles pe platforma WordPress. Dulce-acrisor, ceva fermecator si o doza sanatoasa de web-design si programare. Rezultatul? Un site user friendly si usor de navigat atat de pe desktop cat si pe mobil.

Vrei un website?

Vrei sa discutam?

c square graphic
r
line graphic
Intr-un domeniu dulce, creativ si colorat, precum cel al atelierelor de cofetarie, aveam nevoie de o echipa creativa si atenta la detalii si cromatica. De la realizarea identitatii pana la finalizarea siteului, totul a decurs perfect. La un an de la lansare, LePremier a devenit cel mai apreciat lant de cofetarii din Bacau si zona Moldovei. 
Marius F. ( Romania ) Manager
circle graphic
line graphic

Vrei un website?

Vrei sa discutam?