icon phone phone_action +(40) 745 270 642 flag of romania flag of america Incepe un proiect
r

Web Design Responsive

icon responsive

Cu peste 2 miliarde de utilizatori de smartphone si tablete in anul 2018 si cu un trafic de pe mobil estimat de 52% din totalul traficului de pe internet, necesitatea de a avea un site full responsive compatibil cu telefoanele mobile si tabletele este in continua crestere. Beneficiile unui site responsive sunt urmatoarele:

triangle graphic
line graphic
  • icon check Site-ul se redimensioneaza automat la incarcare pentru a se adapta la rezolutia si dimensiunea dispozitivului folosit, experienta utilizatorului fiind perfecta pe toate tipurile de smartphone (iOS, Android, Windows, etc.) sau tablete.
  • icon check Un website full responsive va aparea in motoarele de cautare inaintea celor neoptimizate pentru dispozitive mobile. Indexarea unui website responsive se va face prioritar de catre Google si restul motoarelor de cautare.
  • icon check Navigarea se face mai usor, iar procesul de cumparare in cazul magazinelor online va fi mult mai facil.
  • icon check Design-ul responsive al unui website poate creste rata de conversie, conform studiilor, cu pana la 35% in comparatie cu un website care nu a fost optimizat pentru mobil si tableta.

“Am colaborat excelent cu echipa VeryCreative pentru brandul Case-Smart. Au tinut cont de toate cererile mele referitor la cum as vrea sa arate tot. Per ansamblu am fost foarte multumit de rezultatul final. Cu siguranta o sa mai apelez la ei.”

Ana Maria Manager @ case-smart.ro
square graphic
× Cum va putem ajuta?