icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Implementarea ilustratiilor in web design

line graphic
triangle graphic
Implementarea ilustratiilor in web design

Orice website creat de firmele profesionale de web design trebuie sa fie usor accesibil, atractiv, usor de utilizat si functional, in scopul de a spori traficul.

Un webdesigner ar trebui sa se concentreze in principal pe designul grafic, o navigare usoara si o structura logica. O combinatie adecvata de culori, fonturi si imagini va face site-ul mult mai atragator. De asemenea, asigura-te ca webdesignul ce il alegi pentru site va transmite corect mesajul ce vrei sa ajugna la vizitator. Un website trebuie sa fie intuitiv, astfel incat vizitatorul sa isi dea seama ce oferi, inca din primele momente de cand a intrat pe site.

Una din cele mai comune inspiratii folosite in web design de marile site-uri este prezentarea ilustratiilor umane, deoarece omul/persoana reprezinta un simbol al colaborarii, creativitatii si impartasirii nevoilor. Astfel, daca scopul site-ului tau este de a invita vizitatorii sa participe la afacerea ta, sa se foloseasca de serviciile tale, sa interactioneze, folosirea ilustratiilor umane este o solutia eficienta. Exista numeroase exemple de ilustratii online, ce se gasesc gratis si oricine le poate folosi, numai ca nu sunt tocmai de o calitate superioara, insa o firma de web design profesionala poate oricand sa realizeze diferite ilustratii specifice afacerii dumneavoastra.

Pe langa ilustratiile umane, site-urile corporative folosesc chipuri a diferite persoane pentru a inspira incredere. O imagine cu o persoana intr-un costum, in fata unui birou sau lucrand in fata unui computer sunt imagini reprezentative pentru site-urile de prezentare a companiilor. In functie de domeniul de activitate, firma de webdesign stie cand sa foloseasca ilustratii umane si cand sa folosesasca imagini cu persoane, sau, depinde de cererea clientului.

Ilustratiile atat umane cat si de orice natura iau amploare din ce in ce mai mult in webdesign deoarece invoca site-ului un aspect unic, personalizat.

Ilustratiile sunt folosite in webdesign in general pe site-urile cu teme religioase, sport, restaurante, educatie, jurnale, bloguri, etc. Exista nenumarate tehnici si tendinte care sunt utilizate in web desig, iar o ilustratie adecvata poate propulsa site-ul atragand mai multi vizitatori, realizand cu usurinta un brand.

Cand folosesti ilustratiile in webdesignul site-ului, trebuie sa te asiguri ca sunt niste ilustratii simple si subiective care sa fie usor intelese de vizitator, este esential sa alegeti o ilustratie adecvata domeniului de activitate al site-ului.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne