icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

In web design, ca si in viata zilnica

line graphic
triangle graphic
In web design, ca si in viata zilnica

Web design-ul si crearea site-ului web sunt niste procese provocatoare ce impun folosirea talentelor atat a unui artist – designer grafic, cat si ale unui programator. Cand realizam un website profesional sunt multe elemente de care trebuie sa tinem cont, cum ar fi: structura site-ului, schema de culori, layout-ul, fontul, tipografia site-ului, domeniul pe care se bazeaza, etc.

Pentru ca un web design bun sa devina unul de exceptie, designerul trebuie sa analizeze si sa priecteze site-ul dincolo de estetica vizuala.

Principiile aplicate in web design sunt cam aceleasi principii ce se aplic si in viata de zi cu zi.

Aprofundeaza, implica-te, nu fi lenes! Ca si client, NU fi indolent incat sa ceri firmei de web design sa iti proiecteze doar prima pagina, si de restul sa te ocupi tu, pentru a economisi niste bani. Site-urile mari, care se bucura de succes, sunt gandite pana la ultimul aspect. Un vizitator cat de cat experimentat isi da seama daca un website e facut la repezeala. Nu este profesional ca prima pagina a unui website sa aiba un webdesign atractiv, iar cand vizitatorul ajunge la pagina de Contact sau diferite pagini din site, sa observe o mare diferenta asupra calitatii paginii.

Prin munca si implicare iti imbunatatesti si relatia cu web designerul sau programatorul. Ei stiu sa programeze, sa deseneze insa nu au abilitatea de a-ti citi gandurile. Ce vreau sa scot in evidenta prin implicare este faptul ca potentialul client al unei firme de webdesign trebuie sa ii livreze acesteia toate detaliile legate de proiect si cam cum ar vrea sa arate site-ul, dar nu sugerez sa va inflitrati in munca designerului, fiindca tie ti s-ar parea mai “frumos” un anumit element din website.

Scopul este sa va faceti inteles in fata desigerului iar acesta va sti cum sa abordeze procesul de webdesign al site-ului dumneavoastra.

Lasati webdesigner-ul sa isi faca treaba, dumneavoastra doar impartasiti-i gandurile!

Ca si in viata de zi cu zi, cu cat ne implicam mai mult in anumite lucruri, cu cat ne dam mai mult interesul pentru a obtine ceva, in cele din urma obtinem.

Inainte sa contactati firma de web design, trebuie sa aveti un scop in minte, un motiv pentru care realizati site-ul, iar fiecare pagina trebuie sa aibe propriul ei obiectiv – lucru ce trebuie sa il faceti inteles designerului.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne