icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Sugestii pentru web designeri

line graphic
triangle graphic
Sugestii pentru web designeri

Era internetului a impus cunostinte si nevoi noi pentru companiile din intreaga lume. Acum, ca putem cumpara aproape orice dorim cu ajutorul magazinelor online, web designerii sunt fortati sa asigure faptul ca produsele sunt descrise cum trebuie pe respectivul website, ei trebuie sa evidentieze produsele cu ajutorul culorilor si fonturilor, sa scoata in evidenta lucrurile de importanta majora de pe un website, acelasi lucru este valabil si pentru companiile ce ofera servicii web.

Pentru cei care nu au prea mare experienta in web design, in crearea site-urilor web si totusi vor sa incerce sa realizeze un website, in cele ce urmeaza voi enumera cateva sugestii de care ar fi bine sa tineti cont:

Comunicati intr-un mod simplu. In general, vizitatorii nu sunt impresionati de un vocabular vast, cu termeni extravaganti, incercati sa comunicati mesajul dumneavoastra prin fraze simple, scurte, concise.  Pe langa webdesign, website-ul e de preferat sa fie cat mai simplu posibil, sa nu fie incarcat de reclame si bannere publicitare.

Tineti cont de regulile gramaticale. Marile companii, inainte de a publica articole pe website, acestea sunt verificate si reverificate de editori sau jurnalisti. Bineinteles ca nu oricine are optiunea de a da articolul la verificare de catre un editor profesionist inainte de a-l publica, tocmai de aceea, inainte sa puneti continut pe site verificati si reverificati textul incat sa ofere fluiditate in citire si sa fie scris corect gramatical.

Folositi cuvinte cheie sugestive. Orice nisa, orice domeniu de activitate are anumite cuvinte cheie care au un anumit numar de cautari in motoarele de cautare. Pentru a afla cu exactitate cuvintele care v-ar avantaja in cautarile pe Google, puteti folosi Adwords Keyword Tool. Acest proces nu tine de webdesign, de aspectul site-ului, insa pentru un developer, este un proces ajutator.

Cand realizati un articol pentru website ar trebui sa tineti cont de aspectele generale, sa incepeti cu o introducere, continuati cu argumente asupra subiectului si, in final, concluzia.

Acum, depinde de site-ul pe care doriti sa il dezvoltati, daca este un website de prezentare al unei companii, acesta nu va avea prea multe pagini si prea multe articole, va avea un webdesign simplu, sugestiv si este indicat ca pe prima pagina sa apara in mare parte informatii cu referire la companie, informatii despre serviciile ce aceasta le presteaza sau despre produsele ce le comercializeaza.

Tineti cont de aceste sugestii pentru continutul ce urmeaza sa il publicati pe site si mentineti un web design simplist. Vizitatorii vor aprecia acest lucru iar site-ul va deveni cu siguranta un succes.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne