icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Website-uri cu impact major pe Internet

line graphic
triangle graphic
Website-uri cu impact major pe Internet

Majoritatea persoanelor, pentru informarea asupra diferitelor produse, servicii sau stiri, au inceput sa se bazeze pe internet. Cu inovatia tehnologica si cresterea economica, toata lumea are nevoie de informatii precise si de ultima ora. Din acest motiv, in ultimii ani de zile, in afara website-urilor de socializare, cel mai mare numar de vizitatori il au site-urile de informare, site-urile trusturilor de presa, cum ar fi New York Times sau The Guradian, iar acest principiu se aplica si in Romania, site-urile marilor trusturi de presa sunt unele din cele mai vizitate.

In afara de furnizarea informatiilor, internetul este un mijloc care pune in legatura o multime de persoane prin intermediul site-urilor de socializare precum Facebook sau Twitter. Pentru elevi si studenti, internetul ne ofera tutoriale si diferite cursuri online, avand rolul unui vast manual cu informatii din aproape orice domeniu.

Un studiu aplicat pe 1000 de utilizatori din Marea Britanie a aratat ca 93% din utilizatorii de internet se mentin informati accesand diverse website-uri de stiri si actualitati diverse.

Magazinele online se bucura de asemenea de un mare succes, oferind clientilor o gama mult mai larga de produse decat ar fi putut gasi intr-un magazin fizic, si de multe ori la un pret mai mic.

Indiferent de website, indiferent de domeniu abordat, un website nu se va bucura de succes daca nu are un web design care sa multumeasca vizitatorii, nu se va bucura de succes daca nu imbina ultimele tehnologii si aplicatii, si garantat nu se va bucura de succes daca nu beneficiaza de o promovare pe masura.

In aceasta industrie exista putine companii care ofera servici exceptionale pentru orice tip de afacere. Insa sunt anumite firme de design care au experienta necesara si pot realiza un website profesional indiferent de domeniul de activitate.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne