icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

15 lucruri de evitat in web design

line graphic
triangle graphic
15 lucruri de evitat in web design

Indiferent daca esti la crearea primului website sau deja ai experienta, aici sunt 15 lucruri pe care trebuie sa le eviti:

 1. Textul dificil de citit
 2. Aspectul invechit
 3. Continut slab sau inexistent
 4. Prea multe elemente grafice
 5. Background prea incarcat
 6. Viteza slaba de incarcare
 7. Greselile gramaticale
 8. Lipsa detaliilor de contact
 9. Incompatibilitatea cu toate browserele
 10. Link-uri nefunctionale
 11. Prea multe bannere/reclame
 12. Player muzical ce porneste automat
 13. O structura ilogica a linkurilor
 14. Popup-uri
 15. Text in format multicolor

Acum analizeaza-ti putin website-ul. Cate din aceste 15 lucruri se regasesc in web design site-ului tau? Daca se regasesc mai mult de 3 din aceste lucruri, atunci trebuie sa iei masurile necesare pentru a indrepta greselile, fiindca altfel exista posibilitatea ca vizitatorii sa devina clientii concurentei, si nu ai tai.

Indiferent daca vinzi un produs, serviciu, sau faci bani cu ajutorul reclamelor Adsense, trebuie ca vizitatorii sa stea pe website indeajuns de mult pentru a iesi in castig. Daca majoritatea pleaca in 30 de secunde, inseamna ca nu le oferi informatia ce se asteptau sa o gasesasca, iar scopul tau nu poate fi indeplinit.

Un articol scurt precum acesta nu poate remedia tot ce e in neregula cu site-ul tau, insa sunt o multime de resurse disponibile online, majoritatea gratis, care te vor ajuta sa realizezi un website cu un web design excelent.

Cu aceasta lista de 15 lucruri de evitat in web design, deja poti zice ca esti pe drumul cel bun. Un web design de calitate va arata profesional, iar acel profesionalism poate fi tradus in incredere si siguranta – care pentru vizitator inseamna un impuls in folosirea serviciilor tale.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne