icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Adaptarea la evolutie

line graphic
triangle graphic
Adaptarea la evolutie

Nu cu mult timp in urma, daca vroiai sa navighezi pe internet, aveai de asteptat secunde intregi pana se incarca o pagina web, sa nu mai zic de download, erau momente cand asteptai peste 15 minute pentru a descarca o melodie. Astazi, avem posibilitatea de a alege, putem naviga pe internet in diferite feluri, in functie de preferinte, ne putem conecta la internet cu smartphone-uri, cu tablete, cu laptop-uri , avand de asemenea posibilitatea de a alege orice provider de internet dorim, oferindu-ne o viteza de navigare cu mult superioara celei de acum 10 ani. Insa cu aceasta diversitate, a aparut alta problema, website-urile sunt create in general cu un web design care sa fie bine vizualizat de utilizatorul unui Desktop PC sau Laptop, folosind cele mai populare browsere.

In afara faptului ca un designer trebuie sa aranjeze site-ul in pagina pentru diferite browsere, cum ar fi Opera, Firefox, Google Chrome sau Internet Explorer, acum se confrunta cu problema realizarii unui design web care sa fie compatibil si cu noile gadget-uri, sa permita atat utilizatorilor de smartphone sau utilizatorilor de tablete pc, o navigare usoara si eficienta. Textul greu de citit, imagini intinse sau rasfirate, facand utilizatorii sa foloseasca functia  scroll in continuu, precum si o alta varietate de probleme, nu fac altceva decat sa reduca din functionalitatea site-ului, rezultand cu pierderea acelor vizitatori.

Marea majoritate a website-urilor se confrunta cu problema navigarii de pe noile gadget-uri, gadget-uri care iau amploare din ce in ce mai mult, asadar din ce in ce mai multi proprietari de site-uri cauta o rezolvare viabila a problemei.

Odata cu evolutia smartphone-urilor au inceput sa apara si solutii pentru rezolvarea navigabilitatii, iar una din acestea era construirea diferitelor versiuni ale website-ului, incat sa multumeasca toti vizitatorii, dar construirea diferitelor versiuni ale website-ului necesita foarte foarte mult timp, si era un lucru greu de aplicat. In cele din urma, s-a gasit o solutie oarecum simpla, care poate fi implementata de majoritatea firmelor de design web, incat daca aveti deja un website, acesta nu trebuie schimbat pentru a-l face navigabil pentru smartphone-uri sau gadget-uri, ci doar apelati la o firma profesionala de design web, iar aceasta este capabila ca in scurt timp sa faca website-ul dvs navigabil si de pe mobil prin implementarea unei aplicatii care recunoaste daca vizitatorul a intrat de pe un PC normal, ori de pe un smartphone.

Agentia VeryCreative ofera servicii de design web compatibile pentru orice tip de mobil sau gadget, permitand website-lui dvs o mai mare expunere, iar o mai mare expunere inseamna garantat mai multi vizitatori. De asemenea, daca deja detineti un website, si vreti doar sa il faceti compatibil pentru mobil, fara a interveni in webdesignul site-lui, agentia noastra de design web va sta la dispozitie.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne