icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Cum sa facem un blog remarcat?!

line graphic
triangle graphic
Cum sa facem un blog remarcat?!

In ultima vreme bloggingul a devenit o activitate comuna. Nu trebuie sa stii programare sau web design pentru a crea unul, astfel aproape oricine isi poate crea unul. Unii s-au apucat de blogging datorita placerii de a scrie, altii pentru a face bani in mediul online iar altii pur si simplu de curiozitate. Insa orice lucru ce necesita munca si timp se vrea a fi profitabil, se vrea a avea beneficii de pe urma lui, iar blogurile trebuiesc de asemenea monetizate.

Daca vrei sa faci bani cu blogul tau este esential sa stii cum sa ti-l faci remarcat. Scopul tau este de a instiinta lumea de blog si treptat treptat vizitatorii vor creste. In momentul in care a devenit destul de popular, poti incepe sa il si monetizezi. Dar pana atunci, trebui sa stii cum sa iti faci blogul special, autentic, asadar trebuie sa tii cont de urmatoarele:

-Personalitatea blogului. Unui blog i se poate imprima o personalitate aparte printr-un web design autentic dar mai ales prin stilul autorului de a scrie; In acest fel blogul blogul va fi recunoscut ca fiind unic si diferit. De ce avem nevoie de un blog unic? Deoarece pe internet exista o multime de bloguri, iar bloggeri in mare parte folosesc aceleasi template-uri, site-uri cu acelasi web design, diferit fiind doar continutul de pe site. Insa pentru a ne asigura succesul, avem nevoie de un blog cu un web design unic.

-Ofera o perspectiva diferita. Exista o multime de bloguri ce ofera aceleasi informatii in aceeasi forma, fara un pic de autenticitate. Cum pentru a te face remarcat este nevoie te autenticitate, terbuie sa oferi vizitatorilor informatiile din punctul tau de vedere, si nu prezentate ca o stire.

-Imprima o imagine si un aspect aparte. Blogul trebuie sa arate profesional, sa aiba un web design ingrijit si in functie de personalitatea ta si de modul cum abordezi informatiile, un webdesign personalizat. Blogurile simpliste sunt in general mai apreciate de vizitatori decat blogurile pline de reclame si diferite elemente de webdesign ce atrag atentia vizitatorului fara ca acestea sa reprezinte un itneres general. Deoarece blogul trebuie sa iti reprezinte personalitatea, felul in care abordezi vizitatorul va avea impact direct asupra acestuia.

-Un blog dar si un website in general, trebuie sa aiba un nume usor de retinut, astfel incat persoanele interesate de subiectele abordate de tine sa revina cu usurinta pe site. Un webdesign placut, o personalitate aparte si un nume scurt pot duce blogul tau pe drumul spre succes.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne