icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Cum sa maresti numarul de vizitatori

line graphic
triangle graphic
Cum sa maresti numarul de vizitatori

Continut unic – cat mai des posibil

Motoarele de cautare, in special Google, iubesc continutul unic si au tendinta sa ignore sau chiar sa baneze site-urile care doar copie continutul de pe alte site-uri. Scriind destul de des, adaugand informatii noi constant va face ca vizitatorii sa revina pe website, in special daca scrii lucruri interesante.

Un web design atractiv

Este esential sa aveti un site cu un web design atractiv, pentru ca vizitatorii sa fie placut impresionati si sa revina cu placere.

Blogroll

Daca aveti un blog, improspatati continuu aceasta sectiune. Punand un link in blogroll catre un site, si respectivul va pune un link cate tine, motoarele de cautare vazand astfel interactiune si prospetime.

Comentati pe alte bloguri sau site-uri.

Lasand comentarii sincere, pozitive pe articolele de pe alte site-uri poate face persoanele ce navigheaza pe aceea pagina interesate de ceea ce spuneti si vor cauta mai multe informatii. Nu uitati sa va lasati URL-ul site-ului  in formularul de comentariu. Aveti un camp special pentru link catre site-ul dvs. Dand astfel de comentarii pe diferite site-uri sau bloguri, nu doar ca va atrage vizitatori, dar sunt sanse reale sa vi se va imbunatateasca si pozitiile in motoarele de cautare.

Folositi functia „tag”

Aceasta funtie nu va crea sectiuni diferite pe website, insa va lega articolele asemanatoare intre ele. Oricarui tag nou adaugat i se va crea o noua pagina, iar in timp reputatia paginii respective si inclusiv a site-ului va creste in fata motoarelor de cautare.

Scrieti continutul bazandu-va pe cuvintele cheie

Tineti cont de cuvintele cheie pe care vreti sa le targetati, pentru cautarile pentru care vreti sa aveti pozitii bune in motoarele de cautare. Cand crawler-ii si „paianjenii” motoarelor de cautare indexeaza continutul nou postat pe website acestia tin cont de cuvintele care se regasesc in articol, dandu-le mai multa importanta. Dar nu exagerati prin folosirea cuvintelor cheie in articol, nu le folositi in exces, caci motoarele de cautare pot sa va ignore articolul. Doar folositi-le moderat.

Inscrieti articolele in site-urile de social bookmarking

Site-urile de social bookmarking au milioane de utilizatori, utilizatori ce cauta si impartasesc informatiile interesante. Inscriind articolele in astfel de site-uri vi se maresc sansele sa va creasca numarul de vizitatori si, de asemenea, joaca un rol destul de important pentru motoarele de cautare.

Web design eficient

Pentru ca vizitatorii sa nu se piarda in detalii pe site, structura site-ului si totodata webdesignul trebuie sa fie simple si logice. Un web design simplu si un website bine structurat va fi usor de inteles de catre orice vizitator.

Creati linkuri catre website – backlinkuri

Va face site-ul sa fie mai usor de gasit in motoarele de cautare. Nu creati backlink-uri doar catre prima pagina, realizati backlink-uri catre pagini diverse din website, ca motoarele de cautare sa ajunga pe site nu doar prin intermediu primei pagini ci si prin altele.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne