icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Procesul de optimizare SEO

line graphic
triangle graphic
Procesul de optimizare SEO

Optimizarea SEO se refera la procesul de adaptare a unui website pentru motoarele de cautare.

O optimizare SEO eficienta implica atat procese OnSite(modificari ce trebuiesc facute website-ului) cat si procese de optimizare seo OffSite(link-uri catre website), totul depinde de concurenta pe care se doreste optimizarea seo.

Un website fara optimizare SEO este ca un magazin fara clienti!
Degeaba avem produse noi, de calitate, daca magazinul este intr-o zona greu accesibila, incat cei interesati nu ne pot gasi. In schimb, daca magazinul are o pozitie centrala, avem posibilitatea sa vindem si cele mai slab cotate produse.

Acelasi principiu se aplica si in mediul online, degeaba avem un website cu web design personalizat, atragator si produse de calitate, daca utilizatorii nu ne gasesc cu usurinta. Majoritatea utilizatorilor cand efectueaza anumite cautari pe Google, rar ajung pe a doua pagina. Ei sunt interesati de primele site-uri, prima pagina, insa rar ajung si pe pagina a doua sau mai rau, a treia. Asadar, pe langa crearea efectiva a site-ului avem nevoie si de optimizare SEO incat sa atragem clientii cu usurinta. Clasarea in prima pagina este cruciala pentru orice website ce vrea sa se bucure de succes.

Agentia VeryCreative ofera servicii web inca din 2004, asadar putem spune ca avem experienta necesara de a realiza un website de calitate si o optimizare SEO eficienta.

Deoarece procesul SEO difera de la un website la altul, pretul se stabileste dupa ce dumneavoastra ne oferiti detalii asupra proiectului.

Daca aveti deja un website si doriti optimizare SEO pe anumite cuvinte cheie, contactati-ne completand formularul din dreapta, iar daca doriti un website nou care sa fie si optimizat pentru motoarele de cautare, completati formularul prezent AICI si vom stabili impreuna strategia ideala pentru a obtine rezultatele dorite.

Exista posibilitatea sa oferi cele mai bune servicii in domeniul tau de activitate, dar daca utilizatorii nu te gasesc cu usurinta, este ca si cum nu ai exista, tocmai de aceea o buna pozitionare in motoarele de cautare este esentiala.

 

Intrebari Frecvente:

Ce inseamna SEO sau optimizarea pentru motoarele de cautare?

Optimizarea SEO reprezinta o multitudine de tehnici si procese aplicate unui website pentru a beneficia de o mai buna pozitionare in motoarele de cautare.

Ce inseamna “motor de cautare”?

Motoarele de cautare sunt website-urile care ne ajuta sa gasim rezultate relevante intr-un timp cat mai scurt. Exemple de motoare de cautare: Google, Yahoo, Bing.

In cat timp ajung pe prima pagina?

In functie de concurenta respectivelor cuvinte cheie, timpul estimativ poate varia 1-6 luni.

Imi garantati prima pozitie pe Google?

Dupa o analiza a website-ului si a cuvantului cheie vizat va putem oferi un raspuns clar, insa prima pozitie rar poate fi garantata, dar putem garanta un top3 sau, in cel mai rau caz doar top10 – prima pagina.

Pot ajunge in top3 pentru mai multe cuvinte cheie?

In mare parte Da, totul depinde de concurenta si de cat sunteti dispus sa investiti.

Cat costa optimizarea SEO?

Pretul se stabileste dupa o analiza amanuntita, in functie de website, cuvant cheie, competitie, etc. Agentia VeryCreative ofera servicii SEO plecand de la pretul de 200E.

Optimizarea SEO mi se pare scumpa, am dreptate?

Serviciile sunt cotate in functie de importanta, iar o optimizare SEO eficienta va va aduce clienti, garantat. Asadar putem spune ca bugetul alocat optimizarii SEO nu este o cheltuiala, ci o investitie.

Cere o oferta!

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne