icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Tehnici SEO universale

line graphic
triangle graphic
Tehnici SEO universale

Cum mediul online avanseaza de la o zi la alta, din ce in ce mai multi proprietari de afaceri inteleg importanta unei prezente online si cum un website de calitate cu un web design unic si o optimizare SEO eficienta aduc clienti garantat. Daca doresti sa iti faci compania cunoscuta pe nivel national sau chiar global, atunci internetul este cea mai accesibila si eficienta cale. Cu un buget oarecum redus, o campanie online poate avea rezultate foarte valoroase.

Dezavantajul este ca nu oricine reuseste sa faca un website cunoscut. Mediul online poate fi vazut de asemenea ca o industrie, ca un domeniu de activitate, in care expertii sunt firmele ce ofera consultanta, firmele de optimizare SEO, firma web design. Insa sunt anumite lucruri ce fara o cunoastere in prealabil a tehnicilor de optimizare SEO, putem sa ne facem website-urile cunoscute. Pentru asta, trebuie sa tinem cont si sa apreciem urmatoarele:

-Unul din cele mai importante lucruri ce le poti controla fara ajutorul unor firme specializate in servicii web este continutul prezent pe website. Oferind vizitatorilor continut unic si interesant, folosind si anumite cuvinte cheie targetate, este o tehnica SEO eficienta. Incercati sa evitati copierea articolelor de pe alte site-uri, creati texte unice si interesante.

-Recomandarea clientilor sau a vizitatorilor. Ar fi indicat sa aveti o sectiune speciala pe website, un fel de „Guest Book” in care clientii dumneavoastra sa isi exprime parerile, nemultumirile sau aprecierile. Acest lucru va intari conexiunea dintre dumneavoastra si clienti si de asemenea va juca un rol important in atragerea noilor clienti.

-Monitorizarea vizitatorilor ne ajuta in a afla care sunt nevoile acestora. E bine sa avem instalat pe website un tracker/counter de monitorizare a traficului. Cel mai indicat este Google Analytics care ne ofera informatii detaliate asupra traficului unui website. Putem afla daca acestia au venit din motoarele de cautare sau de pe site-uri partenere, putem observa numarul lor si chiar timpul petrecut pe website. Pentru a implementa Google Analytics nu avem nevoie de cunostinte de programare sau web design, ci doar putine informatii cu privire la instalarea sa.

-Faceti-va brandul cunoscut. O metoda usoara de a atrage vizitatori catre website-ul dvs este sa lasati comentarii pe alte website-uri cu numele firmei dumneavoastra. Nu este o metoda prea apreciata de webmasetrii site-urilor pe care dati comentarii, insa este o tehnica de optimizare SEO destul de bunicica. Pe langa aspectul SEO, veti primi vizitatori si de pe site-urile unde ati dat comentarii. Recomandat este sa fiti activi doar pe blogurile din acelasi domeniu de activitate cu afacerea dumneavoastra.

-Folositi-va de retelele de socializare. Facebook, Twitter, LinkedIn, etc sunt surse bune de trafic, surse ce in viitor va pot aduce clienti directi.

Aceste lucruri le puteti face fara cunostinte in prealabil de optimizare SEO sau de web design, lucruri ce pot avea o influenta in pozitionarea fruntasa in motoarele de cautare, insa daca aceste mici tehnici nu dau rezultatele dorite, recomandat este sa apelati la o firma profesionala de optimizare SEO.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne