icon phone +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Web design minimalist pentru site-urile corporative

line graphic
triangle graphic
Web design minimalist pentru site-urile corporative

Cand un vizitator intra pe site-ul unei companii, corporatii, nu se asteapta sa vada efecte vizuale super interesante si un meniu creativ, iesit din comun. Ceea ce asteapta el, e sa gaseasca informatii insirate intr-o maniera usor de asimilat si usor de inteles. Aici intra in joc web designul minimalist.

Voi insira cateva motive pentru care este bine sa folosim un webdesign minimalist pentru site-urile corporative.

-Pare mai organizat. Cand cream un website pentru o companie, mesajul trebuie sa fie clar, concis si sa genereze un anumit impact. Tocmai din acest motiv designul trebuie sa fie cat mai ordonat, iar un webdesign ordonat este usor de realizat folosind stilul minimalistic.

-Arata mai profesional. Un webdesign minimalist inspira vizitatorului mai mult profesionism, in acest tip de design utilizandu-se doar elementele necesare, fara a incarca website-ul cu alte aplicatii. In acest fel website-ul arata mai practic si mai credibil, dand vizitatorilor impresia de „scurt si la obiect”.

-Un site cu webdesign minimalist este mai usor de inteles. Scopul website-ului unei companii este de a asigura faptul ca informatia cu privire la respectiva afacere este inteleasa de catre vizitatori, vizitatori ce pot deveni clienti. Cu ajutorul stilului minimalist, web designerul se asigura ca informatia prezenta pe website beneficiaza de toata atentia, fara a fi alte elemente de design care sa distraga vizitatorii.

Obiectivul fiecarui website corporativ este de a face o impresie buna vizitatorului asupra afacerii companiei, incurajand vizitatorul sa actioneze, sa cumpere produsele sau serviciile respectivei companii. Prin utilizarea unui webdesign minimalistic, website-ul este capabil sa indeplineasca majoritatea asteptarilor vizitatorilor oferind claritate, credibiltiate, intelegere in folosire si impact.

Pentru a realiza un webdesign minimalist nu este tocmai usor, trebuie sa intelegm nevoile vizitatorilor, trebuie sa cunoastem principiile unui bun webdesign si cum sa le implementam in website in functie de domeniul in care actioneaza respectiva companie.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne