icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Longevitatea in web design

line graphic
triangle graphic
Longevitatea in web design

Noi, ca firma de web design ne straduim sa avem website-ul modern si atragator, sa nu arate invechit si sa converteasca vizitatorii in clienti. Cred ca pentru majoritatea dintre noi, aspectul site-ului este cel mai important lucru.

Cu noile trenduri in web design si cu tehnologia in plina evolutie, este aproape imposibil sa construim un website care sa para modern si peste cativa ani de zile, astfel incercam sa realizam website-urile bazandu-ne atat pe profesionalism, convertirea vizitatorilor dar si pe tendintele moderne. Nu putem construi un website care sa multumeasca pe toata lumea deoarece gusturile, oamenii difera dar incercam sa multumim publicul vizat.

Pentru a construi un website cu un web design eficient care sa aiba un impact pozitiv asupra vizitatorului trebuie in primul rand sa facem cercetari, trebuie sa stim de la inceput pentru cine creem site-ul, care e publicul vizat, ce varsta vor avea in general vizitatorii, vor fi majoritatea femei ori majoritatea barbati? Trebuie sa stim scopurile lor, de ce au ajuns pe website, ce anume cauta iar noi sa construim website-ul oferindu-le acestora solutiile dorite.

Multi designeri se lovesc de problema longevitatii unui design. Ei vor sa creeze un website care sa aiba un aspect modern si peste ani de zile, astfel solutia ramane sa construim site-ul bazandu-ne pe ultimele tendinte.

Pentru a fi in pas cu tehnologia, trebuie sa avem un website optimizat pentru mobil. Din ce in ce mai multa lume foloseste dispozitivele mobile pentru a naviga, dispozitive precum tablete sau telefoane mobile, iar afisarea unui website de pe aceste dispozitive este diferita fata de afisarea de pe un computer. Aflandu-ne in plina era tehnologica este esential ca site-ul nostru sa fie  optimizat pentru mobil.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne