icon phone phone_action +(40) 745 270 642 Incepe un proiect

Web site design pentru afaceri si firme mari

line graphic
triangle graphic
Web site design pentru afaceri si firme mari

Firmele mari au fost printre primele care au investit in website design pentru promovarea virtuala. Pe internet, o arie larga de situri apartin marilor firme si corporatii care au stiut inca de la primele incercari de web site design ca mediul virtual va fi un canal de promovare rapid, facil si mai ieftin decat celelalte metode publicitare.

Caracteristica principala a unui web site design pentru o corporatie este de o mai mare complexitate, foarte bine optimizat pentru promovarea pe motoarele de cautare si ca investitia este substantiala, pe masura asteptarilor si rezultatelor. Se remarca faptul ca cei ce utilizeaza acest mod pentru a se face cunoscuti pun un mare accent pe echipa tehnica si de creatie care participa la realizarea unui web site design de gen si investesc timp, efort si bani in alegerea si pregatirea specialistilor, dar si in mentinerea websitului la nivelul maxim de evolutie la care se afla tehnica digitala in zilele noastre.

Marile afaceri vad in siturile proprii atat un mod de prezentare a produselor si serviciilor pe care le ofera, oferind vizibilitate portofoliului, cat si unul de a mentine permanent o relatie deschisa cu clientii, intrepretand mereu feed-backul in vederea imbunatatirii serviciilor si a evaluarii pietei si a concurentei. De aceea paginile web ale afacerilor sunt in permanenta schimbare, atat din punct de vedere al designului, care trebuie la 1-2 ani adus la standardele moderne, cat si la nivelul functionalului, pentru a oferi clientilor oportunitatea comoda de a afla detalii despre firma, despre ceea ce poate ea oferi, dar si pentru a-i atrage in a achizitiona produse si servicii.

Daca in primii ani ai erei internetului prin web site design pentru corporatii se intelegea stricta redare a informatiei intr-o forma elementara – text si imagini de calitate si dimensiuni reduse, situl fiind un instrument de marketing rudimentar, acum, practic, daca o firma mare nu are site propriu este aproape inexistenta pe piata. Se investeste mult in studierea pietei, a publicului-tinta, si se incearca plierea cat mai aproape de preferintele acestora asfel incat fiecare utilizator sa se simta unicul si cel mai important, sa-si doreasca sa achizitioneze ceva sau sa revina pe situl web si in alte ocazii.

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) si marketingul pentru motoarele de cautare (SEM) au devenit unelte extrem de puternice in web site design, bazate pe multa cercetare prealabila, care fac ca siturile corporatiilor sa ajunga in primele locuri ale cautarilor, aceasta fiind una din regulile de baza ca o pagina web sa fie accesata de cat mai multe persoane.

Din punct de vedere al designului, siturile marilor afaceri au trecut, de la simple pagini de prezentare, la adevarate brosuri si cataloage dinamice, atractive, personalizate, flexibile in functie de profilul clientului care le acceseaza, incercand sa prevada urmatoarea miscare a acestuia si sa-i propuna la momentul oportun un serviciu, un produs, o solutie.

Vrei un website?

Cere o cotatie

Vrei sa discutam?

Contacteaza-ne